Over Trime North B.V.

Trime North is dé specialist in lichtmasten, mobiele wasplaatsen, beveiligingsmasten en stofverwijdering systemen. Ontwerp en productie vinden volledig plaats in de Italiaanse fabriek met een oppervlakte van 24000 m². Trime is een verticaal geïntegreerd bedrijf inclusief ontwerp, metaalbewerking, poedercoating, mechanische en elektrische assemblage en eindtesten, alles wordt intern gedaan.

Het engineeringteam ontwikkelde een breed scala aan innovatieve, compacte en veelzijdige producten door toepassing van de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing, vermindering van uitlaatgassen en CO2-uitstoot. Zo hebben wij de T-Zero Pro range ontwikkeld. Een serie aan producten die ontworpen zijn voor een betere, schonere, stillere en veiligere toekomst, terwijl ze superieure prestaties leveren. Onze machines worden ontwikkeld en gebruikt in alle markten, alle milieuomstandigheden en vele verschillende toepassingen zoals verhuur, bouwterreinen, wegwerkzaamheden, speciale evenementen, olie & gas, mijnbouw, civiele bescherming en militair gebruik.

In enkele jaren tijd verdubbelde het Trime zijn omvang en de kwaliteit van onze producten bracht ons ertoe een strategisch netwerk van verkoop en service over de hele wereld te beheren. Onze verschillende vestigingen staan continu met elkaar in contact om de nieuwe trends te bespreken en hierop in te spelen. Ook zijn wij altijd bezig met het zoeken naar nieuwe technologieën om beter aan de vraag te voldoen, met als doel de impact op het milieu te verminderen.

Wij zijn een fabrieksvestiging van ons moederbedrijf Trime S.r.l. dat is gevestigd in het mooie Italië. Als fabrieksvestiging zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop, levering, onderhoud en service voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Onderhoud / reparatie / aftersales

Na levering van de generator begint het pas. Onze technische dienst is gespecialiseerd, geschoold en gemotiveerd om u optimaal van dienst te zijn voor onderhoud, reparatie en technisch advies.

Trime

De Trime is van huis uit specialist en leverancier van mobiele lichtmasten en generatoren. Door goed te luisteren naar de afnemer zijn er in de loop van de tijd ook andere productgroepen ontstaan:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of mail rechtstreeks:
Voor technische vragen mailt u naar service@trime-north.com.
Voor vragen over Spare Parts mailt u naar parts@trime-north.com.
Voor overige vragen mailt u naar info@trime-north.com