Over ons

Trime North B.V.

Trime North B.V. is gevestigd in Riddererk en onderdeel van de Trime groep in Italië. Trime is fabrikant en leverancier van een uitgebreide range aggregaten met vele jaren ervaring. Als fabrieksvestiging zijn we verantwoordelijk voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Bekijk hier de video voor een rondleiding door de fabriek.

Fabrieksvestiging

Als fabrieksvestiging brengen we uw wensen over naar de fabriek. Op die manier is er een range (hybride) aggregaten ontwikkeld die volledig is afgestemd op uw wensen. U staat als gebruiker bij ons in het middelpunt. Dit komt dan ook tot uiting in soms kleine details die het gebruikersgemak enorm verbeteren. Zoekt u een leverancier die met u meedenkt en korte lijnen heeft met de fabriek? We staan graag voor u klaar.

In welke markten leveren wij hybride aggregaten?

  • Infrastructuur
  • Bouw
  • Spoorwegen
  • Verhuur
  • Defensie
  • Evenementen
  • Bewaking
  • Industrie

Elke markt heeft weer eigen wensen ten aanzien van de specificaties van de aggregaten. Trime heeft een volledige range aggregaten volledig op uw markt afgestemd.

Advies voor de juiste aggregaat

Met een range van meer dan 100 verschillende mobiele aggregaten waarop ook weer allerlei opties geplaatst kunnen worden is een juist advies essentieel. We zijn al vele jaren actief in (hybride) aggregaten en kennen de praktijk. Op die manier kunnen we u optimaal adviseren. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare basic aggregaat met Honda motor of een geavanceerde hybride aggregaat met zonnepanelen en online monitoring. Als specialist staan we graag voor u klaar.

Onderhoud  / reparatie / aftersales

Na levering van een aggregaat begint het pas. Onze technische dienst is gespecialiseerd, geschoold en gemotiveerd om u optimaal van dienst te zijn voor onderhoud, reparatie en technisch advies. Ook voor andere merken aggregaten voeren wij onderhoud uit.

Verhuur / Re-Rent aggregaten

Heeft u als verhuurder te weinig capaciteit voor uw hybride aggregaten? We hebben een uitgebreide huurvloot die we aan de verhuur ter beschikking stellen tegen scherpe tarieven.

Trime Group

De Trime Group is van huis uit specialist en leverancier van mobiele lichtmasten en aggregaten. Door goed te luisteren naar de afnemer zijn er in de loop van de tijd ook andere productgroepen ontstaan:

We staan graag voor u ter beschikking.

Meer informatie? Neem contact met ons op of mail rechtstreeks naar info@trime-north.com

 

Wortelsteeke 7a 4751 XM Oud Gastel

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | Disclaimer