SOLAR line

De SOLAR LINE is een gloednieuwe lijn, volledig op ZONNE-technologie. Te koppelen aan alle TRIME battery packs en hybride generatoren. Ideaal voor verhuur, bouw, evenementenmarkt, wegwerkzaamheden, aannemers en filmproducties, om brandstof te besparen en CO2-uitstoot te verminderen, en om te kunnen werken zonder geluid of uitstoot. De allereerste machine in deze SOLAR LINE is de X-SOLAR STATION, Mobiele zonnepanelen voor generator of battery pack.

X-Solar Station

De X-SOLAR STATION is de allereerste veelzijdige machine in de SOLAR LINE en ontworpen voor maximale efficiëntie en duurzaamheid. Dit mobiele zonnepanelen station voor een hybride generator of battery pack is te koppelen aan alle modellen battery packs en hybride generatoren van TRIME. Klaar voor gebruik met elektrische verstelbare gradenhoek door actuatoren en een interne accu die automatisch bijgeladen wordt door zijn eigen mobiele zonnepanelen. De X-SOLAR STATION is makkelijk verplaatsbaar, tot 3 maal doorlusbaar en biedt ultieme flexibiliteit met gebruiksgemak doordat de machine eenvoudig in gebruik te nemen is en door slechts één persoon in werking te stellen.

Ideaal voor transport met aan alle zijden voorzien van heftruckpockets en een centraal hijsoog. De steunpoten en windstabiliteit tot 80 k/m per uur zorgen ervoor dat de X-SOLAR STATION stevig staat in alle weersomstandigheden.

Laten stralen in uw persoonlijke bedrijfskleuren? Dan kan! De X-SOLAR Station is te bestellen in elke kleur.

Check de datasheet voor meer informatie. Interesse om de machine te bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Onze salescollega’s plannen graag een afspraak met u in: sales@trime-north.com of 085-021 82 55

X-SOLAR STATION

X-SOLAR STATION

Waarom combineren met de T-ZERO PRO Solar Hybride Generator?

Onze hybride generatoren op zonne-energie verlagen het brandstofverbruik tot 89%, waardoor de klant ook minder machines hoeft bij te tanken (met de bijbehorende kosten) en de bedrijfstijd toeneemt. Dit leidt tot een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot, wat de op middellange/lange termijn een grote impact heeft op het milieu. Bij de accumodellen is de CO2-uitstoot NUL.

Mobiele zonnepanelen voor generator of battery pack

Trime Solar Hybride generatoren geven u geweldige voordelen!

Onze solar hybride generatoren leveren groene stroom aan uw bouwplaats en garanderen besparingen op kosten, uitstoot en tank- en onderhoudskosten.
Wilt u weten hoe? Bekijk dan de simulatie van het jaaroverzicht!

Mobiele zonnepanelen voor generator of battery pack

SOLAR GENERATOREN
JAAROVERZICHT

SIMULATIEVERBRUIK VAN ÉÉN JAAR

T-ZERO PRO Solar hybride Generatoren zijn uw ideale energieoplossing.