Trime kiest voor kwaliteit

Kwaliteit is essentieel. (hybride) generatoren moeten het altijd doen ongeacht de (weers)omstandigheden. Trime produceert alleen generatoren en aggregaten voor professionele toepassingen. Hieronder een opsomming waarom u met Trime voor de beste kwaliteit gaat.

1: Professionele Europese kwaliteit aggregaten

Trime kiest alleen voor hoogwaardige componenten. We doen geen concessie aan de kwaliteit door voor goedkopere componenten te kiezen. Als fabrikant van gereedschap realiseren we ons als geen ander dat uw arbiedsproces hieraan gekoppeld is. Onze efficiënte en moderne productiefaciliteit staat in Italië. Een kijkje nemen achter de schermen? Klik hier voor de video.

2: motoren / generator

Trime werkt alleen samen met de beste fabrikanten van motoren en generatoren van overwegend Europese of Japanse kwaliteit. Dit zijn motoren die zich in de praktijk bewezen hebben onder alle omstandigheden. Veel gebruikte motoren zijn: Honda, Kubota, Yanmar, Iveco en Perkins. Deze motoren zijn uitgebreid getest op de juiste afstemming met de generator. Generatoren zijn veelal afkomstig van de Europese topleverancier Linz.

3: Omkasting / plaatwerk generator

De Trime generatoren worden opgebouwd uit plaatwerk. Vanaf de tekentafel houden we al rekening met de levensduur hiervan. Om dit te garanderen wordt er voor iedere lichtmast met het volgende rekening gehouden.

  • Standaard wordt er alleen gegalvaniseerd staal gebruikt.
  • Weinig snijpunten van de lasersnij-machine omdat deze punten een risicofactor zijn voor roestvorming.
  • Het gegalvaniseerde staal wordt in eigen huis ge-poedercoat met een laagdikte tot 80 µm in de door u gewenste RAL-kleur.
  • Indien gewenst is een hot-dip verzinkte onderbak een veelgekozen optie.

4: Modulaire opbouw

De generatoren van Trime hebben een modulaire opbouw. Dit betekend dat het bedieningspaneel, de motor, generator etc. in minder als de helft van de normale tijd losgekoppeld / gedemonteerd kan worden. Dit heeft voor u de volgende voordelen:
• Bij het produceren wordt altijd vanuit een natuurlijke werkhouding gewerkt wat het risico op productiefouten verminderd.
• Storingen en onderhoud kunnen in minder dan de helft van de normale tijd worden uitgevoerd.
• Als importeur kunnen wij u op deze manier snel van dienst zijn door bijv. een vervangende bedieningspaneel te plaatsen zodat u weer snel verder kunt.

Graag staan we tot uw beschikking. Wilt u een offerte of heeft u vragen? Bent u op zoek naar maatwerk? Mail naar info@trime-north.com of bel +31 (0) 85 021 82 55