HYBRID line

Een reeks generatoren die BATTERIJ- en MOTOR-technologie combineren. Ideaal voor verhuur, bouw, evenementenmarkt, wegwerkzaamheden, aannemers en filmproductie.

Deze stroomgeneratoren leveren op lange termijn voordelen op voor het milieu en de gezondheid en verminderen de bedrijfskosten en de CO2-uitstoot.

Wat is de T-ZERO PRO Hybride Generator?

Onze hybride generatoren verlagen het brandstofverbruik tot 89%, waardoor de klant ook minder machines hoeft bij te tanken (met de bijbehorende kosten) en de draaitijd toeneemt. Dit leidt tot een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot, wat op middellange en lange termijn een grote impact heeft op het milieu.

Trime Hybride generatoren geven u geweldige voordelen!

Onze hybride generatoren leveren groene stroom aan uw bouwplaats en garanderen besparingen op kosten, uitstoot en tank- en onderhoudskosten.
Bekijk de load management simulatie!

HYBRIDE GENERATOREN
LOAD MANAGEMENT

BESPARINGEN IN LOAD MANAGEMENT

T-ZERO PRO Hybride Generatoren zijn uw ideale energieoplossing.

EENFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 5000/12 TH

EENFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 8000/12 TH

DRIEFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 15000/24 TH

DRIEFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 24000/30

DRIEFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 30000/60

DRIEFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 45000/60

HET MEEST COMPLETE AANBOD!

Het is tijd om de uitdaging aan te gaan en samen met u een schonere, stillere en veiligere toekomst te creëren. Onze wens om een steeds groenere toekomst te creëren komt tot leven in ons GOAL 2025-initiatief, maar blijft niet beperkt tot de producten die we ontwikkelen.