BATTERY
PACKS line

Een reeks powerbanks, 100% stil en milieuvriendelijk. Perfect voor de evenementen- en verhuurmarkt, overdekte werklocaties, zoals de restauratie van gebouwen, spoorwegonderhoud, zelfs in tunnels en bioscoopproducties. De combinatie van een accupack met een externe generator biedt ook de mogelijkheid om op maat gemaakte hybride systemen te creëren, waarbij nog steeds gebruik wordt gemaakt van uw bestaande generatoren.

Wat is de T-ZERO PRO Battery Power Generator?

Onze battery pack werkt onafhankelijk, zonder lawaai en uitstoot, en kan worden geïntegreerd in onze solar hybride oplossing of fotovoltaïsche modules, of zelfs worden aangesloten op een traditionele generator. Ons doel is om hogere prestaties te garanderen zonder negatieve invloed op het milieu!

Het Hybride maken van uw huidige generatorset met ons accupakket biedt geweldige voordelen!

PEAK SHAVING AND LOW LOAD MANAGEMENT

ALLEEN GENERATOR
EN MET ACCU

HERNIEUWBARE ENERGIE
INTEGRATIE

GECOMBINEERD MET GROENE TECHNOLOGIE UNIT

T-ZERO PRO Battery Pack uw mobiele energieoplossing.

EENFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 5000/12 BP

EENFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 10000/25 BP

DRIEFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 15000/30 BP

DRIEFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 30000/60 BP

DRIEFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 45000/75 BP

DRIEFASE - LITHIUM BATTERIJ

MGTP 45000/90 BP

De meest complete range Battery packs!

TRIME heeft het grootste assortiment battery packs ter wereld. Onze complete lijn battery packs varieert van 2 kWh tot 75 kWh . Bij TRIME houden we ons al vele jaren bezig met de ontwikkeling van duurzame producten. In het verleden hebben we het grootste assortiment hybride en solar hybride generatoren op de markt gebracht. Vandaag zijn we verheugd om nog een stap voorwaarts te zetten in onze missie om duurzame energieoplossingen te bieden.